Výroční sborové shromáždění 23.3.2014

Výroční sborové shromáždění se bude konat 23. března 2014 v rámci nedělních bohoslužeb v Bystřici, Novém Městě a Blažkově. Právo hlasovat ve sborovém shromáždění mají členové sboru starší 18 let, zapsaní staršovstvem do seznamu členů s hlasovacím právem. Tento seznam je volně k nahlédnutí v Bystřici ve sborovém domě a v Novém Městě ve věži, v Blažkově v kostele.

Shromáždění je usnášeníschopné tehdy, je-li přítomna nadpoloviční většina voličů zapsaných v seznamu členů s hlasovacím právem. Nesejde-li se tato většina ve stanovenou dobu, může se shromáždění právoplatně usnášet za jakéhokoli počtu přítomných voličů po uplynutí půl hodiny od ohlášeného začátku shromáždění.

Zprávy, které má vzít VSS na vědomí, a rozpočet, který má odsouhlasit, vycházejí s výjimkou revizní zprávy v tomto čísle Zpráv a ohlasů.

Máte-li návrhy, podněty nebo připomínky pro sborové shromáždění, přispějete k jejich věcnému projednání, sformulujete-li je písemně a hodíte-li je do označené krabičky ve věži novoměstského kostela či v modlitebně v Bystřici do 16.března.

Datum: 

23.03.2014 - 09:0011:45

Typ akce/události: 

  • Obecná událost